Вареники "Ледачі з картоплею"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1710 Вареники "Ледачі з картоплею"
Вареники
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • сир - 500 гр. ;
  • картопля - 150 гр.;
  • яйце - 4 шт. ;
  • борошно - 1 ст. л.;
  • жир - 1 ст. л. ;
  • крохмаль - 40 гр. ;
  • масло вершкове - 1 ст. л. ;
  • сухарі панірувальні ;
  • сіль - за смаком ;

Приготувати тісто. Картоплю. відварити. Сир і. картоплю. пропустити через м´ясорубку. Вершкове масло розтерти з жовтками, додати в. картопляно. -сирну масу. Крохмаль збити з білками і з´єднати з картопляно-сирною масою. Все перемішати. Тісто розкачати ковбаскою, нарізати на шматочки і трохи придавити. Відварити в киплячій солоній воді. Виловити вареники шумівкою, викласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом і обсипати панірувальними сухарями.

Рецепты Рождественской выпечки в германииУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт торта киевскийРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат из брокколи рецепты. Осетинские пироги на заказ.

торт мокрый наполеон

Реценпт окрошки на минеральной воде. Окрошка на минеральной воде.

Открыть кулинарный сайтКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter