Вареники із гречано-грибною начинкою
- Борошно 2.5 скл.
- Дріжджі (сухі) 1 ч.л.
- Кефір (вода) 1 скл.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Крупа гречана 0.5 скл.
- Гриби (печериці свіжі) 400 г
- Олія рослинна (вершкове масло)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Тісто. Розчинити дріжджі в 100 г теплої кип'яченої води або молока, додати цукор, сіль, влити склянку кефіру або молока (води). У чашку із просіяним борошном влити рідину і замісити тісто. Накрити вологим рушником і поставити відпочити.
Начинка. Гриби помити, якщо потрібно почистити й нарізати дрібно.
Обсмажити на олії, посолити. У кінці смаження додати 1 ст. л. вершкового масла - для м'якого, ніжного смаку. Змішати гриби із гречкою.
Нарізати дрібно цибулю, обсмажити до золотистого кольору на суміші олії і вершкового масла (для заправки вареників).
Дістати частину тіста, скачати в ковбаску і нарізати на шматочки. Розкачати кожен шматочок, але не тонко, покласти начинку і защипати краї.
Вареники покласти в киплячу підсолену воду. Від закипання варити близько 4 хвилин (залежно від розміру). Заправати підсмаженою на олії цибулею і струсити.
Із решти тіста зробити ковбаску і розкачати її упоперек. Викласти вздовж начинку.
Защипати краї по всій довжині. Вийшов довгий вареник.
Натискаючи, зробити надрізи, а потім защипати кожен на місцях зрізів.
Вийшли подушки. Їх теж зварити.
Рецепт салата з язикомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Вкусные рецепты блюд из яблок - печень с яблоками рецепт. Купить яблоки, цены.
Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом. Рецепты Приготовления.
Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Рецепт торта медовикКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter