Вареники бабусині
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир домашній 200 г
- Кефір 200 мл
- Борошно
- Сода (харчова) 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 20 г
- Сметана
- Сіль
Сир заздалегідь відкинути на марлю, щоб зійшла вся зайва рідина.
Для начинки змішати сир із яйцем.
Тісто. Додати у кефір соду і гарно перемішати.
Всипати борошна стільки, щоб можна було ліпити із тіста вареники.
Тісто розділити на 3 частини. Із кожної скачати джгутик.
Джгутик викласти на посипану борошном дошку. Розрізати його на кілька невеликих шматочків. Тепер із цих шматочків скачати кульки.
Тепер кожну кульку розплющити. На кожен коржик покласти чайною ложкою начинку і защипати краї.
Вареники відварити в киплячій підсоленій воді до спливання. Після чого вийняти шумівкою на тарілку і відразу перемішати їх із вершковим маслом, щоб не злипалися.
Подавати на стіл із сметаною.
http://recepti.biz.uaконсервация овощей
Рецепт салата с перепелиными яйцамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Хороший урожай: салат с свежими шампиньонами. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с филе курицы с фото.
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт с фотографиями рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter