Варенички з чорницею і вишнею
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметана 1 ст.л.
- Вода гаряча 0.5 скл.
- Сіль
- Сода
- Чорниця свіжа
- Вишня
- Цукор-пісок
- Борошно пшеничне
Для вареничків з фруктовою начинкою тісто замісити особливе: на гарячій воді зі сметаною, яйцем і дрібкою соди.
Замісити тісто, відкласти на хвилин 10, щоб тісто відпочило і сода прореагувала зі сметаною.
Підготувати чорницю, помити і обов'язково обсушити рушником.
Із вишні видалити кісточки і сік злити, щоб потім соком полити готові вареники.
Зліпити варенички, у начинку цукор не додавати.
Варенички з чорницею можна посипати цукром або збитою сметаною з цукром.
Варенички з вишнею полити соком вишневим, посипати цукром.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салат охотничий.
Рецепт лаваш на грилеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
приготовление плова по узбекски
Перепела жареные рецепт приготовленияперепела жареные
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Мультиварка Philips: сальса рецепт с фото. Купить гербицид Сальса.
Восстановить обмен веществ - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter