Ураїнські вареники з картоплею та шкварками
- Борошно 3 скл.
- Вода
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сало 400 г
Нарізати сало з прошарком і обсмажити на сковорідці, вийняти його.
На жирі обсмажити цибулю півкільцями.
Борошно просіяти в миску, зробити в ній воронку. Яйця розмішати з підсоленою водою і вилити у воронку. Обережно підгрібаючи борошно зі стінок воронки, замісити тісто середньої густини. Потім викласти його на добре посипану борошном поверхню, ще раз ретельно пом'яти, прикрити рушником або мискою і дати підійти близько 30 хвилин.
Зварити картоплю і пом'яти, посолити, поперчити, додати смажену цибулю (кубиками), перемішати.
Розкачати тісто, нарізати квадратиками, накласти начинку і заліпити. Складати, пересипаючи борошном.
Зварити вареники.
Додати цибулю, смажене сало і перемішати.
Рецепты украшения для тортовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Купити вишиванку недорого: рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные салаты к новому году.
Рецепты самых вкусных салатов и закусок тут
Рецепты с фото - рецепты мясных закусок с фото. Готовим со вкусом.
Праздничные первые блюдаПраздничное агентство
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter