Українські чаклуни

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
807 Українські чаклуни
Фото - Українські чаклуни
інгредієнти:
  • Борошно 3 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Капуста білоголова
  • Спеції (сіль, перець)
  • Сало 30 г
  • Олія рослинна

Українські Замісити круте тісто з борошна, води, яєць і дати постояти 20 хвилин.

Українські На сковороду налити олію і тушкувати фарш, посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю.

фото Українські Як тільки фарш буде майже готовий, дрібно нашаткувати капусту і додати до фаршу, перемішати і накрити кришкою на 10 хвилин, зняти кришку і ще 5 хвилин тушкувати на повільному вогні.

Українські Тісто розрізати на три частини, кожну з яких скрутити "ковбаскою" і нарізати на шматочки по 5 см. Кожен шматочок розкачати тоненько. 

 

Українські Зверху викласти начинку і заліпити краї.

Українські Відправити в морозилку. Через годину дістати і варити в підсоленій воді. Зробити засмажку із сала і цибулі і полити зверху. 

 

Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.

Банош рецепт с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

www.recepti.biz.ua салат кучками

Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком.

Колбаса домашняя без кишок рецептРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы