Українські чаклуни
- Борошно 3 скл.
- Вода 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Фарш м´ясний 400 г
- Капуста білоголова
- Спеції (сіль, перець)
- Сало 30 г
- Олія рослинна
Замісити круте тісто з борошна, води, яєць і дати постояти 20 хвилин.
На сковороду налити олію і тушкувати фарш, посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю.
Як тільки фарш буде майже готовий, дрібно нашаткувати капусту і додати до фаршу, перемішати і накрити кришкою на 10 хвилин, зняти кришку і ще 5 хвилин тушкувати на повільному вогні.
Тісто розрізати на три частини, кожну з яких скрутити "ковбаскою" і нарізати на шматочки по 5 см. Кожен шматочок розкачати тоненько.
Зверху викласти начинку і заліпити краї.
Відправити в морозилку. Через годину дістати і варити в підсоленій воді. Зробити засмажку із сала і цибулі і полити зверху.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.
Банош рецепт с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua салат кучками
Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком.
Колбаса домашняя без кишок рецептРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter