Турецький бeрек
- Інгредієнти:
- Тісто (тонкий лаваш) - 1 упак.
- Йогурт (натуральний, можна сметану) - 350 г
- Молоко - 150 мл
- Яйце - 2 шт
- Олія оливкова (можна будь-яку рослинну без присмаків) - 20 мл
- Фета (або бринза) - 500 г
- Петрушка (свіжа)
- Кріп (свіжий)
- Сіль (за смаком)
- Перець (чорний і червоний за смаком)
Включаємо духовку для розігріву до 200 °.
. Сир розминаємо виделкою до однорідної консистенції. Зелень петрушки і кропу ретельно подрібнюємо, додаємо до сиру, перемішуємо.
Кожен трикутник тіста змащуємо росл. маслом, кладемо на нього начинку і розподіляємо по всій поверхні трикутника. .
Звертаємо. рулетиком. від широкого кінця до вузького й укладаємо плотненько один до одного у форму для запікання. .
Готуємо заливку. Для цього змішуємо міксером яйця, молоко, сметану, оливкову олію, додаємо сіль і перець за смаком. .
Заливаємо наші трубочки цієї заливкою. Ставимо в духовку на 30 хвилин.
Зверху трубочки запеклися і стали хрусткими. Потрібно намочити чистий рушник водою і накрити ним нашу форму. Трохи постоявши, верхній шар трохи обм`якне і тоді можна легко різати на порційні шматочки. .
Пригощайтеся, будь ласка!.
Салат вкуснятина на зиму рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат из брокколи рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Скумбрия в маринаде рецепт жаренаяУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салати з майонезом рецепти з фотосалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter