Тухумбарак

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
802 Тухумбарак
Фото - Тухумбарак
інгредієнти:
  • Борошно 2.5 скл.
  • Молоко 1 скл.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Яйце 3 шт.
  • Цибуля (велика) 2 шт.
  • Масло вершкове (топлене) 100 г
  • Перець чорний мелений

Тухумбарак інгредієнти Цибулю порізати соломкою і обсмажити у топленому маслі.

Тухумбарак Коли цибуля стане золотистою, зняти з вогню і остудити. Цибуля повинна бути ніжною і м'якою.

фото Тухумбарак Яйця зварити, порізати і змішати з цибулею. Злегка посолити, поперчити.

Тухумбарак Борошно У теплому молоці розчинити сіль, додати борошно й вимісити еластичне тісто.

Тухумбарак Молоко Тісто розкачати тонко і розрізати на смужки шириною 7-8 см і довжиною 20 см, покласти на кожну смужку начинку ближче до краю.

Тухумбарак Сіль Скласти смужки, тобто вільний від фаршу край тіста загнути і покласти на фарш. Краї защипати.

Тухумбарак Яйця Варити тухумбарашки у підсоленій воді з додаванням лаврового листа.

Тухумбарак Лук Готовий тухумбарак вийняти на тарілку, полити топленим маслом або сметаною, прикрасити зеленню, спеціями, можна покласти на тарілку по колу смажену яловичину або печінку. 

 

 

 

 

 

 

 

Глазурь со вкусом шоколада - шоколадный пудинг.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter