Тухумбарак
- Борошно 2.5 скл.
 - Молоко 1 скл.
 - Сіль 0.5 ч.л.
 - Яйце 3 шт.
 - Цибуля (велика) 2 шт.
 - Масло вершкове (топлене) 100 г
 - Перець чорний мелений
 
 Цибулю порізати соломкою і обсмажити у топленому маслі.
 Коли цибуля стане золотистою, зняти з вогню і остудити. Цибуля повинна бути ніжною і м'якою.
 Яйця зварити, порізати і змішати з цибулею. Злегка посолити, поперчити.
 У теплому молоці розчинити сіль, додати борошно й вимісити еластичне тісто.
 Тісто розкачати тонко і розрізати на смужки шириною 7-8 см і довжиною 20 см, покласти на кожну смужку начинку ближче до краю.
 Скласти смужки, тобто вільний від фаршу край тіста загнути і покласти на фарш. Краї защипати.
 Варити тухумбарашки у підсоленій воді з додаванням лаврового листа.
 Готовий тухумбарак вийняти на тарілку, полити топленим маслом або сметаною, прикрасити зеленню, спеціями, можна покласти на тарілку по колу смажену яловичину або печінку. 
Глазурь со вкусом шоколада - шоколадный пудинг.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter