Тухумбарак
- Борошно 2.5 скл.
- Молоко 1 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Яйце 3 шт.
- Цибуля (велика) 2 шт.
- Масло вершкове (топлене) 100 г
- Перець чорний мелений
Цибулю порізати соломкою і обсмажити у топленому маслі.
Коли цибуля стане золотистою, зняти з вогню і остудити. Цибуля повинна бути ніжною і м'якою.
Яйця зварити, порізати і змішати з цибулею. Злегка посолити, поперчити.
У теплому молоці розчинити сіль, додати борошно й вимісити еластичне тісто.
Тісто розкачати тонко і розрізати на смужки шириною 7-8 см і довжиною 20 см, покласти на кожну смужку начинку ближче до краю.
Скласти смужки, тобто вільний від фаршу край тіста загнути і покласти на фарш. Краї защипати.
Варити тухумбарашки у підсоленій воді з додаванням лаврового листа.
Готовий тухумбарак вийняти на тарілку, полити топленим маслом або сметаною, прикрасити зеленню, спеціями, можна покласти на тарілку по колу смажену яловичину або печінку.
Глазурь со вкусом шоколада - шоколадный пудинг.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter