Торт із кабачків "Насолода"
- Кабачок 4 шт.
- Яйце 7 шт.
- Кефір 100 г
- Сода (гашена оцтом) 1 ч.л.
- Сирок плавлений 2 шт.
- Масло вершкове
- Борошно
- Рослинна олія
- Часник 5 зуб.
- Майонез
- Зелень 1 пуч.
Кабачки подрібнити в блендері до кремоподібної маси, додавши під час подрібнення двоє сирих яєць. У готову масу вводимо кефір, рослинну олію, соду гашену оцтом і добре вимішуємо віночком. Потім, маленькими порціями додаємо просіяне борошно і ретельно розмішуємо. Даємо тісту відпочити 5 хвилин, і випікаємо млинці. Доки млинці вичахають, готуємо крем.
Плавлені сирки, три яйця натираємо на дрібній тертці, подрібнюємо часник і додаємо майонез. Масу добре вимішуємо і намазуємо рівним шаром кожен остиглий млинець, складаючи стопкою, один на одного.
Верхній млинець і боки тортика змащуємо м'яким вершковим маслом.
Боки торта обсипаємо натертим вареним яєчним білком, а на поверхню млинця натираємо яєчний жовток. Наносимо сіточку з майонезу і прикрашаємо овочами і гілочками зеленої петрушки.
Рецепты выпечки с фото: польская выпечка рецепты. Рецепты Приготовления.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.
Купить сгущенное молоко - крем из сгущенного молока. Можно ли пить молоко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter