Татарські манти
- Борошно
- Вода
- Яйце
- Сіль, перець
- М´ясо (баранина, яловичина, свинина, телятина) 2 кг
- Цибуля ріпчаста
- Сметана
- Вершкове масло
Тісто. Замісити тісто, як на пельмені з додаванням 2-3 яєць, з'єднати масу в купу і не вимішуючи поставити під миску на 10 хвилин.
Дістати, розрізати на 2 рівні частини, трохи вимісити (хвилини 2) і знову під миску на 10 хв. Повторити цю процедуру, доки тісто не стане достатньо еластичним, щоб добре розтягувалося. Повинно вийти 4-8 колобків. Узяти перший колобок (зберігаючи решту під мискою), розім'яти його пальцями у коржик.
Тепер розкачати качалкою.
Щоб розкачати тоненький млинець, треба накручувати тісто на качалку, посипаючи тісто борошном. Млинець повинен вийти тоненький.
Розрізати його на великі квадрати, покласти начинку і з'єднати всі кути до середини, тепер кути, які вийшли, зліпити між собою: 1 з 2, 3 з 4.
Диски від мантоварки змастити маргарином, укласти манти, готувати 40 хв.
Начинка. 1 кг м'яса пропустити через м'ясорубку з крупною решіткою, 1 кг нарізати квадратиками від руки трохи менше 1 см.
Цибулі взяти стільки, щоб вийшла 1/3 частина від м'яса і нарізати такими ж квадратами, як і м'ясо. З'єднати всe, добре поперчити чорним і червоним перцем, посолити, додати близько 100 г води, перемішати. Начинка готова.
Підлива. Узяти якомога більше цибулі, нарізати кільцями і в сковорідку з великою кількістю розігрітого вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, посолити, поперчити і додати пакет сметани. Якщо сметана дуже густа, можна додати трохи води. Тушкувати хвилин 5-10.
Шоколадный пудинг. Шоколадный пудинг рецепт.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты пудингов для детейРецепт Запеканки В Мультиварке -Творожный. Авторские рецепты
Медовик торт рецепт www.recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха рецепт с фото. Рецепт похудения в одной капсуле.
Украшение для тортов из крема. Крем для украшения тортов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter