Суфле із кабачків

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
866 Суфле із кабачків
Фото - Суфле із кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок 600 г
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Рікота 3 ст.л.
  • Сир (твердий, натертий) 4 ст.л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Суфле з кабачків інгредієнти Кабачки подрібнити в міксері або натерти на тертці.

Суфле з кабачків Додати до кабачків сир (одну столову ложку твердого сиру залишити для посипки), вино, борошно, сіль, перець і збиті яйця. Ретельно перемішати.

фото Суфле з кабачків Формочки змастити олією, викласти в них кабачкову суміш, запікати в духовці при температурі 190 градусів близько 40 хвилин. До утворення гарної скоринки.

Суфле з кабачків Кабачок

Сенсационный Термомикс ТМ5: салат кучками. Рецепты салатов на любой вкус.

http://recepti.biz.ua оригинальные начинки для пиццы

Вышивать легко: французская кухня рецепты. Простые рецепты вкусных блюд.

Рецепти блюд з мяса з фоторецепти блюд з мяса

Особенности национальной американской кухни http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter