Суфле із кабачків
866
інгредієнти:
- Кабачок 600 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Рікота 3 ст.л.
- Сир (твердий, натертий) 4 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Кабачки подрібнити в міксері або натерти на тертці.
Додати до кабачків сир (одну столову ложку твердого сиру залишити для посипки), вино, борошно, сіль, перець і збиті яйця. Ретельно перемішати.
Формочки змастити олією, викласти в них кабачкову суміш, запікати в духовці при температурі 190 градусів близько 40 хвилин. До утворення гарної скоринки.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат кучками. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.ua оригинальные начинки для пиццы
Вышивать легко: французская кухня рецепты. Простые рецепты вкусных блюд.
Рецепти блюд з мяса з фоторецепти блюд з мяса
Особенности национальной американской кухни http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі