Слоєний пиріг з лаваша з баклажанами і бринзою
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий) - 3 шт
- Бринза (або інший сир) - 500 г
- Баклажан - 4 шт
- Часник - 5-6 зуб.
- Кінза - 1 пучків.
- Томати (у власному соку) - 1 бан.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Масло рослинне (для обжарювання часнику і баклажан)
Лаваш поділити на 3 частини. .
Баклажани порізати кружальцями в 0,5 см. і пересипати сіллю на 15 хвилин, потім промити і обсушити.
Oбжарити з двох сторін і дати стекти маслу. .
Tомати почистити від шкірки і подрібнити,.
часник дрібно порізати і обсмажити хвилинку.
До часнику додати томати разом із соком, поперчити і посолити. .
Tушіть до загусання 15 хвилин.
Kінзу дрібно нарізати і додати до томатів, перемішати і зняти з вогню.
Oстудіть.
Бринзу або сир натерти на крупній тертці.
Укладаємо по черзі на протвінь наш пиріг: .
починаємо з лаваша + шар томата, тонко + кружечки баклажана (на відстані, не впритул) + пересипати бринзою або сиром (у мене бринза, а останній шар сир - для рум´яної скоринки пирога).
Останній шар з лаваша придавлюємо злегка руками - ущільнюємо пиріг. .
Останній шар повинен бути з начинки (у мене, правда не вистачило баклажан), тому що я вирівнювала пиріг, у мене залишилися шматочки від лаваша. Ці шматочки я і поклала на верхній шар і пересипала сиром. .
Духовку нагріваємо до 190 ° С.
Пиріг прикриваємо фольгою і в духовку на 20. .
Знімаю фольгу і ще 10 хвилин - до рум´яної скоринки.
ГОТОВО!. Смачного!.
Рецепты тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Салат из ананаса рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter