Сливовий штрудель в лаваші
- Інгредієнти:
- Слива - 0,5 кг
- Лаваш - 2 шт
- Цукор (1 скл. = 250 мл) - 1,5 скл.
- Яйце - 2 шт
- Оцет (виноградний) - 3 ст. л.
- Цукрова пудра
.
У склянку цукру вмішати виноградний оцет і поставити на вогонь. Дочекатися повного розчинення цукру і кипіння суміші. .
Тим часом вимити й нарізати сливи на 8 рівних частин.
Додати їх до киплячого цукру (будьте обережні!. ) І все перемішати.
Збити 2 яйця з 0,5 скл. цукру до збільшення маси в 2,5-3 рази.
Розкачати 2 лаваша - один поверх іншого. Рясно змазати їх яйцем з цукром.
Зняти з плити нашу сливову начинку і розподілити її по всій поверхні лавашів.
Згорнути лаваші в рулет, трохи загортаючи краї всередину.
Покласти штрудель в розігріту до 160-170 градусів духовку на 20-22 хвилини. .
Все!. Дістати з духовки і присипати цукровою пудрою.
Смачного!. Вам сподобається!.
Закупка рецепты: рецепти святкових закусок. Очень вкусные закуски.
Поможем выйти замуж в Германию: торт медовый с черносливом рецепт.
Готовим со вкусом: легкие супы рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Поможем выйти замуж в Германию: простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter