Сирно-овочеві вареники

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
681 Сирно-овочеві вареники
Фото - Сирно-овочеві вареники
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 300 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Гриби печериці 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Зелень петрушки 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Бульйон м´ясний 5 скл.
  • Сіль
  • Перець (білий, чорний, червоний)

Із двох яєць, борошна, 6 столових ложок води і солі замісити тісто. Цибулю і моркву нарізати дрібними кубиками, підсмажити на олії. Покласти нарізані скибочками гриби і смажити ще хвилин 5. Зняти з вогню, додати нарізані кубиками сир, січену зелень, сіль і перець. Яєчний жовток відокремити від білків. Жовтки з'єднати з начинкою. Тісто тонко розкачати і нарізати квадратами (10х10), викласти на них начинку. Краї защипати. Варити в бульйоні 10 хвилин.

 

Осетинские пироги на заказ: салаты с яблоками рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.uaВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте