Сирники по-грецьки
1314
інгредієнти:
- Картопля відварна 8 шт.
- Сир твердий 200 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 130 г
- Манна крупа 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Рослинна олія
- Зелень
- Чорний перець
- Сіль
Відварити картоплю, потерти на крупній тeртці. Перець і сир дрібно порізати. Картопляну масу змішати з яйцями, борошном, манкою, перцем і сиром. Часник подрібнити. Посолити і поперчити за смаком. Додати зелень. Добре всe перемішати, сформувати круглі оладки і обсмажити на сковороді з рослинною олією. Викласти на тарілку, оформити зеленню. Їсти зі сметаною.
Консервы тм Tushe - украинская кухня доставка. Итальянская кухня в Петербурге.
Салаты с буряком на зимуСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из капусты брокколи с апельсином. Салат из брокколи с соусом.
Рецепты вторых блюд из рыбы тут
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі