Сирні палички з лаваша
- Інгредієнти:
- Сир твердий (я брала пармезан)
- Лаваш
- Олія оливкова (або соняшникове)
Нарізаємо сир брусочками. Розрізаємо лаваш на прямокутники з однією з сторін, що дорівнює довжині брусочки сиру, але це не обов´язково, можна брати розмір прямокутників лаваша трохи більше, головне, щоб сир не витік в сковороду і дочекався витікання Вам у рот.
Для того, щоб сир легко загортався в лаваш, змочуємо його (лаваш) трохи водичкою. Тоді рулетики не будуть розкручуватися у Вас на сковорідці, і Ви не обпалите пальчики киплячим маслом, як я, притримуючи їх від розкручування)))).
Загортаємо сирні брусочки в лаваш. .
Обсмажуємо в достатній кількості соняшникової або оливкової олії .
. до золотистого кольору зі всіх сторін. Все! Їмо з апетитом, дзвінко хрустячи! І не забуваємо (по можливості) ділитися!
Готовим со вкусом - праздничные рецепты новогодние рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Вкусные рецепты с фото: рецепти торти з фото. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.uaСамый вкусный рецепты Французской кухни
Праздничные салаты: праздничный салат на новый год.
Рецепт приготовление заварного крема. Заварной крем рецепт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter