Сирні конвертики

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1987 Сирні конвертики
Сирні конвертики
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш (тонкий) - 2-3 шт
  • Сирок плавлений (у мене "Дружба") - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Кріп (свіжий)
  • Масло вершкове (для обсмажування) - 2 ст. л.
  • Яйце (для кляра) - 2 шт

Сирні конвертики інгредієнти Часник чистимо, подрібнюємо.

Сирні конвертики Плавлені сирки нарізаємо брусочками. Ніж змочуємо у водичці - так вони значно краще ріжуться.

фото Сирні конвертики Лаваш розрізаємо на квадрати десь 10 * 10 см.

Сирні конвертики Лаваш  На кожен квадратик кладемо шматочок плавленого сиру, часник, кріп. Можна і без часнику, і без зелені, я пробувала - теж смачно! .

Сирні конвертики Сирок плавлений Звертаємо лаваш конвертиком (як млинці або голубці).

Сирні конвертики Часник Робимо такі конвертики з усієї кількості лаваша і сиру.

Сирні конвертики Кріп Яйця збиваємо віночком.

Сирні конвертики Масло вершкове На розігріту сковороду кладемо вершкове масло і часник.

Сирні конвертики Яйце Конвертики умочуємо в яйце і викладаємо на сковороду.

Сирні конвертики Обсмажуємо на великому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Сирні конвертики Готові конвертики посипаємо зверху зеленню.

Закуска готова!. !. Смачного!. !.

Смачно як у гарячому, так і в холодному вигляді!.

Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарный словарь

страви для святкового столу

recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ