Сирні конвертики
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий) - 2-3 шт
- Сирок плавлений (у мене "Дружба") - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
- Кріп (свіжий)
- Масло вершкове (для обсмажування) - 2 ст. л.
- Яйце (для кляра) - 2 шт
Часник чистимо, подрібнюємо.
Плавлені сирки нарізаємо брусочками. Ніж змочуємо у водичці - так вони значно краще ріжуться.
Лаваш розрізаємо на квадрати десь 10 * 10 см.
На кожен квадратик кладемо шматочок плавленого сиру, часник, кріп. Можна і без часнику, і без зелені, я пробувала - теж смачно! .
Звертаємо лаваш конвертиком (як млинці або голубці).
Робимо такі конвертики з усієї кількості лаваша і сиру.
Яйця збиваємо віночком.
На розігріту сковороду кладемо вершкове масло і часник.
Конвертики умочуємо в яйце і викладаємо на сковороду.
Обсмажуємо на великому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Готові конвертики посипаємо зверху зеленню.
Закуска готова!. !. Смачного!. !.
Смачно як у гарячому, так і в холодному вигляді!.
Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарный словарь
recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter