Сирні галушки
- Сир домашній (нежирний, 5%) 250 г
- Яйце 1 шт.
- Цукор 3 ст.л.
- Молоко 0.25 скл.
- Борошно 3 ст.л.
- Сіль
Розтерти сир із яйцем і цукром. Підлити молока, розмішати і всипати борошно. Розмішати до однорідності. У каструлю налити киплячу воду. Посолити. В одну чайну ложку брати сирну масу, іншою чайною ложкою надати форму і опустити в окріп. Галушки збільшуються в розмірі у 2 рази. Коли галушки спливуть, поварити хвилин 3-5. Шумівкою викласти в тарілку. Повторити із залишеною сирною масою.
Полити галушки фруктовим пюре типу яблуко-абрикос, яблуко-персик. Можна і розтопленим маслом або варенням.
Салат парижскийПраздничные салаты. Меню на праздник. Читай на
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Лекции об исполнении желаний: французская кухня рецепты. Кулинария, хороший рецепт.
recepti.biz.ua рецепты приготовление канапе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter