Сирні галушки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
821 Сирні галушки
Фото - Сирні галушки
інгредієнти:
  • Сир домашній (нежирний, 5%) 250 г
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 3 ст.л.
  • Молоко 0.25 скл.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Сіль

Розтерти сир із яйцем і цукром. Підлити молока, розмішати і всипати борошно. Розмішати до однорідності. У каструлю налити киплячу воду. Посолити. В одну чайну ложку брати сирну масу, іншою чайною ложкою надати форму і опустити в окріп. Галушки збільшуються в розмірі у 2 рази. Коли галушки спливуть, поварити хвилин 3-5. Шумівкою викласти в тарілку. Повторити із залишеною сирною масою.

 

Полити галушки фруктовим пюре типу яблуко-абрикос, яблуко-персик. Можна і розтопленим маслом або варенням.

Салат парижскийПраздничные салаты. Меню на праздник. Читай на

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Лекции об исполнении желаний: французская кухня рецепты. Кулинария, хороший рецепт.

recepti.biz.ua рецепты приготовление канапе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter