Сільські вареники на пару
- Кефір (кисле молоко) 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Сіль
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 3 скл.
- Ванілін
- Сода 1 ч.л.
Змішати кефір, яйце, сіль, цукор, ванілін, олію і борошно. Замісити тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Потім на стіл насипати трохи борошна і 1 ч. ложку соди, перемішати.
Узяти тісто і почати втирати борошно із содою, як зазвичай замішують тісто. Потім тісто поставити в холодильник на 30 хв.
Дістати тісто із холодильника, відщипнути шматочок. Начинку можна будь-яку. Можна із бананами. Зверху посипати трохи цукром і зліпити вареник.
Поставити на вогонь каструлю з водою з натягнутою марлею. Як вода закипить, викласти вареники на відстані один від одного, і накрити обов'язково глибокою кришкою або мискою. Тримати під кришкою 5 хвилин. Викласти вареники і щедро кожен змастити вершковим маслом, щоб не прилипали один до одного.
Рецепты Десертов - фруктовые десерты рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты для приготовления в микроволновке.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные первые блюда.
Майонез олком составРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter