Швидкий "штрудель"
- Інгредієнти:
 - Лаваш (вірменський) - 1 шт
 - Яблуко (середнє) - 2 шт
 - Конфітюр (абрикосовий) - 2 ст. л.
 - Цукор - 2.5 ст. л.
 - Яйце куряче - 1 шт
 - Масло вершкове - 70 г
 - Горіхи - 1 / 2 скл.
 - Цукрова пудра
 
 
    Яблука очистити від насіння і нарізати. Обжарити з 2 столовими ложками цукру до виділення соку і золотистого кольору. . 
 
   Додати абрикосовий конфітюр, перемішати і тушкувати ще близько 5 хвилин. 
 
    Збити яйце з цукром, залишився (0,5 ст.л.) . 
 
   Натерти на тертці вершкове масло. 
Волоські горіхи. стовкти або порізати.
 
   Викласти на робочу поверхню лаваш, змастити яєчною сумішшю, викласти половину порції тертого вершкового масла, начинку і посипати волоськими горіхами. 
 
    Лаваш згорнути рулетом не притискаючи і не здавлюючи, змастити верх вершковим маслом. . 
Випікати в попередньо розігрітій до 200гр духовій шафі близько 10-15 хвилин.
 
   Остиглий.  штрудель.  посипати цукровою пудрою. 
Смачного!.
Пудинг шоколадный, дёшевоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Как приготовить летний салат - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями.
Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
www.recepti.biz.ua рецепт творожной пасхи
Рецепт торт медовик крем. Рецепты. торт медовик.
Рецепт заварного крема для напалиона. Заварной крем рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter