Швидкий "штрудель"
- Інгредієнти:
- Лаваш (вірменський) - 1 шт
- Яблуко (середнє) - 2 шт
- Конфітюр (абрикосовий) - 2 ст. л.
- Цукор - 2.5 ст. л.
- Яйце куряче - 1 шт
- Масло вершкове - 70 г
- Горіхи - 1 / 2 скл.
- Цукрова пудра
Яблука очистити від насіння і нарізати. Обжарити з 2 столовими ложками цукру до виділення соку і золотистого кольору. .
Додати абрикосовий конфітюр, перемішати і тушкувати ще близько 5 хвилин.
Збити яйце з цукром, залишився (0,5 ст.л.) .
Натерти на тертці вершкове масло.
Волоські горіхи. стовкти або порізати.
Викласти на робочу поверхню лаваш, змастити яєчною сумішшю, викласти половину порції тертого вершкового масла, начинку і посипати волоськими горіхами.
Лаваш згорнути рулетом не притискаючи і не здавлюючи, змастити верх вершковим маслом. .
Випікати в попередньо розігрітій до 200гр духовій шафі близько 10-15 хвилин.
Остиглий. штрудель. посипати цукровою пудрою.
Смачного!.
Пудинг шоколадный, дёшевоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Как приготовить летний салат - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями.
Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
www.recepti.biz.ua рецепт творожной пасхи
Рецепт торт медовик крем. Рецепты. торт медовик.
Рецепт заварного крема для напалиона. Заварной крем рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter