Швидкі пиріжки
- Інгредієнти:
- Лаваш (вірменський листовий) - 3 шт
- Сир твердий (будь-який) - 50 г
- Ковбаса (варена) - 50 г
- Цибуля зелена (пір´я) - 10-12 шт
- Тархун (естрагон, гілочки) - 10 шт
- Паштет
- Сир - 50 г
- Кетчуп (у мене домашній)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло рослинне (для смаження)
Автор пропонує начинку з плавленого сиру, зеленої цибулі та зелені. Я вирішила трохи урізноманітнити вміст пиріжків і приготувала наступні продукти: сир (у мене не плавлений, грузинський, але підійде будь-який, на ваш смак), варену ковбасу, зелену цибулю, сир, паштет і тархун (він же естрагон), а також домашній кетчуп . .
Тонкий лаваш розрізаємо на 4 або 6 частин. Я різала ножем на дошці, можна розрізати ножицями.
Начинка № 1.
Сир змішати з тархуном (естрагоном), посолити, поперчити, викласти на лаваш.
Начинка № 2.
Змастити лаваш паштетом, посипати зеленою цибулею.
Начинка № 3.
Змастити лаваш тонким шаром кетчупу, викласти дрібно нарізану ковбасу і посипати зеленою цибулею (кетчуп можна змішати з ковбасою, тоді менше шансів, що лаваш розмокне і порветься).
Начинка № 4.
Викласти на лаваш дрібно нарізаний сир і посипати його - а) зеленою цибулею, б) тархуном.
Невеликий відступ. .
Спочатку я поклала сир і ковбасу цілими шматочками, але при скручуванні пиріжка лаваш порвався. Тому я вирішила дрібно нарізати сир і ковбасу, думаю, пиріжки від цього тільки виграли.
Начинка розкладена, приступаємо до згортання. Загортаємо широкий край лаваша, потім підвертаємо боки. .
І з підігнутими боками скручуємо до кінця. Як млинці з начинкою. Вилка на фото для створення уявлення про розмір пиріжка.
Обсмажуємо пиріжки з усіх боків на середньому вогні, не накриваючи кришкою.
Начинку можна брати будь-яку. Виходячи зі смакових уподобань вашої родини, починаючи з овочів, зелені і м´яса і закінчуючи джемами і конфітюр. Пиріжки ці чудово урізноманітнюють сніданок або вечерю.
СМАЧНОГО!.
Новые рецепты салатов с фотографиямиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Мимоза салат рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter