Шоколадні вареники з вишнею
- Борошно 300 г
- Вода 150 мл
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Какао-порошок 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вишня 300 г
- Шоколад чорний 50 г
- Масло вершкове 30 г
- Вершки (сметана, вишневий сироп)
Борошно (200 г) заварити окропом, підливаючи його поступово, щоб вийшло липке тісто. Злегка охолодити, додати цукор, сіль, какао, олію і, поступово додаючи борошно (100 г), замісити нелипке до рук тісто, накрити його плівкою і залишити на годину.
Вишню розморозити, змішати з цукром і дати стекти.
Масло розтопити на паровій бані з шоколадом. Добре перемішати. Дати застигнути.
Із розкачаного тіста вирізати склянкою кружечки, помістити в центр вишню і маленький шматочок застиглого шоколаду.
Варити вареники в трохи підсоленій воді 3 хвилини.
Сервірувати з вершками, сиропом і розтопленим шоколадом, що залишився.
Кулинария торт без выпечки здесь
Рецепты простых салатов - салаты рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.
Каллы из мастики видеоуроккаллы из мастики
Крем из сгущенного молока и яицЭфирные масла, кремы
Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter