Шаурма
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий - 3 шт
- Грудка куряча (велика) - 1 шт
- Огірок свіжий (середній розмір) - 3 шт
- Помідор свіжий (середній розмір) - 3 шт
- Цибуля - 1 шт
- Капуста білокачанна (маленька) - 1 / 2 вилок
- Морква корейська (салат) - 200 г
- Сир твердий (будь-який) - 200 г
- Майонез (за смаком)
- Кетчуп (за смаком)
- Приправа каррі (за смаком)
.
Сир тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями, помідори-тонкими часточками, огірок-соломкою, капусту-соломкою (перем`яти з сіллю). .
Курячі грудки ріжемо дрібно і обсмажуємо з приправою (обов´язково) до золотистого кольору. .
Лаваш ріжемо на 2 рівні частини (у нас був великий).
Начинку укладаємо рядами з краю лаваша, а кінчик лаваша загинаємо, щоб начинка не випала: грудинка-цибуля-морква-кетчуп-капуста-огірки-помідори-майонез-сир (приблизно так) . .
Акуратно лаваш згортаємо . більше нічого додавати не треба, навіть зелені, він і так виходить досить великий і ситний, вистачає не на один день .
Перед подачею розігріти в мікрохвильовій печі . Наша шаурма готова. Приємного апетиту!!
Арахисовое масло - арахисовое масло фото. Растительное масло. Купить.
www.recepti.biz.ua рецепты начинок для пиццы
recepti.biz.ua найти рецепт салата оливье на английском языке
Рецепты салат фото. Рецепты салат с консервированным лососемпошаговый с фото.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт закуски рафаэлло.
Рецепт крем заварнойПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter