Савойський гратан

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1045 Савойський гратан
Фото - Савойський гратан
інгредієнти:
  • Шпинат (свіжий) 200 г
  • Борошно 250 г
  • Яйце 1 шт.
  • Вода (тепла) 60 мл
  • Масло вершкове 60 г
  • Сир 1 ст.л.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» інгредієнти Свіже листя шпинату відварити до напівготовності.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» На вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

фото Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Перемішати цибулю зі шпинатом і сиром. Посолити й поперчити.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Шпинат У глибоку миску просіяти борошно, додати яйце, олію і розм'якшене вершкове масло.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Борошно Замісити тісто, поступово вливаючи в нього теплу підсолену воду. Повинна вийти туга однорідна маса.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Яйце Розгорнути тісто пластом близько 2 мм завтовшки. Намітити ножем центр пласта і на одну з половин викласти невеликими купками приготовлений шпинатно-цибулевий фарш.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Вода Накрити другою половиною тіста, злегка придавлюючи «борозенки» між начинкою.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Масло вершкове Розрізати на подушечки.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Сир сирний Відварити подушечки тіста в киплячій підсоленій воді протягом 5-10 хвилин разом з обрізками тіста.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Олія рослинна Обсмажити на вершковому маслі порубані зубчики часнику.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Цибуля ріпчаста У формі для запікання викласти один шар з готових подушечок із фаршем. Зверху додати частину обсмаженого часнику.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Часник Посипати тертим сиром. Так повторити в декілька шарів, закінчивши сиром. Якщо сир недостатньо солоний і гострий, то можна посолити і поперчити додатково.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Сир твердий Поставити в духовку на 180 градусів і тримати до утворення рум'яної скоринки. Це займе близько 20 хвилин.

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Перець чорний

Савойський гратан «Альбервіль, Шамоні і ослячі вуха» Сіль

Рецепт лазанья со шпинатомлазанья со шпинатом

Буржуйский салат с Курицей - рецепт салата курица в перьях. Как приготовить летний салат.

Кухонные Принадлежности - выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.

Праздничный новогодний салат рецепт. Рецепты праздничных новогодних салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter