Савойський гратан
- Шпинат (свіжий) 200 г
- Борошно 250 г
- Яйце 1 шт.
- Вода (тепла) 60 мл
- Масло вершкове 60 г
- Сир 1 ст.л.
Свіже листя шпинату відварити до напівготовності.
На вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
Перемішати цибулю зі шпинатом і сиром. Посолити й поперчити.
У глибоку миску просіяти борошно, додати яйце, олію і розм'якшене вершкове масло.
Замісити тісто, поступово вливаючи в нього теплу підсолену воду. Повинна вийти туга однорідна маса.
Розгорнути тісто пластом близько 2 мм завтовшки. Намітити ножем центр пласта і на одну з половин викласти невеликими купками приготовлений шпинатно-цибулевий фарш.
Накрити другою половиною тіста, злегка придавлюючи «борозенки» між начинкою.
Розрізати на подушечки.
Відварити подушечки тіста в киплячій підсоленій воді протягом 5-10 хвилин разом з обрізками тіста.
Обсмажити на вершковому маслі порубані зубчики часнику.
У формі для запікання викласти один шар з готових подушечок із фаршем. Зверху додати частину обсмаженого часнику.
Посипати тертим сиром. Так повторити в декілька шарів, закінчивши сиром. Якщо сир недостатньо солоний і гострий, то можна посолити і поперчити додатково.
Поставити в духовку на 180 градусів і тримати до утворення рум'яної скоринки. Це займе близько 20 хвилин.
Рецепт лазанья со шпинатомлазанья со шпинатом
Буржуйский салат с Курицей - рецепт салата курица в перьях. Как приготовить летний салат.
Кухонные Принадлежности - выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.
Праздничный новогодний салат рецепт. Рецепты праздничных новогодних салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter