Рулетики із морквою та цибулею
- Вода 0.5 скл.
- Масло вершкове 25 г
- Борошно 2 скл.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Морква 3 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Коріандр
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Сир голландський 150 г
Начинка: моркву натерти.
Цибулю порізати не сильно крупно, часник дрібно.
Викласти у сковороду і протушкувати до напівготовності, додати спеції, сіль і перець.
Коріандр.
Тісто: у каструлю налити воду і масло, закип'ятити, трохи остудити.
Додати 1 склянку борошна, добре перемішати, додати яйце.
Решту борошна, замісити м'яке тісто.
Розкачати тісто в пласт товщиною 0,5 см, розподілити начинку.
Скрутити в рулет.
Розрізати рулет на шматочки приблизно по 2-3 см і викласти в сковороду де тушкувалися морква з цибулею. Щоб шматочки не розвалилися, після кожного зрізу закрити кінці і знову різати.
Гарячу воду змішати з томатною пастою, сіллю, куркумою і додати сметану.
Залити рулетики, щоб вода повністю їх прикрила і тушкувати до готовності на середньому вогні. Зверху прикрити кришкою.
Після того як вода випарується, перекласти в деко, наливши трохи води і олії, посипати голландським сиром і запекти ще в духовці хв 15-20, прикривши форму кришкою.
Потім насипати на тарілку сухий, дрібно нарізаний перець (червоний) і вмочити рулетики.
Рецепты салатов - американские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Салат белоцерковский рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты панакоты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт крема заварной. Заварной крем рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter