Рози-пиріжки
 
		
				
				
				
				
		
- Інгредієнти:
- Тісто філо (Юфка) - 5 шт
- Ковбаса (варена) - 500 г
- Олія - 50 мл
- Яйце - 1 шт
- Кунжут (білий і чорний)
  Беремо тісто філо, по-турецьки - юфка. Або дуже тонкий лаваш.
   Беремо тісто філо, по-турецьки - юфка. Або дуже тонкий лаваш. 
  Розкриваємо його. Воно тонке, як папір, і навіть тонше.
   Розкриваємо його. Воно тонке, як папір, і навіть тонше. 
  Розрізаємо на 4 частини.
   Розрізаємо на 4 частини. 
  Кладемо начинку.
   Кладемо начинку. 
  У моєму випадку це - натерта на тертці варена ковбаса. У Туреччині вона дубова, без свинячого жиру, суха. Натирається чудово!.
   У моєму випадку це - натерта на тертці варена ковбаса. У Туреччині вона дубова, без свинячого жиру, суха. Натирається чудово!. 
  Починаємо скручувати джгутик.
   Починаємо скручувати джгутик. 
  І закручуємо в равлика або троянду .
   І закручуємо в равлика або троянду . 
  Виходять ось такі славні трояндочки!.
   Виходять ось такі славні трояндочки!. 
Змащую яйцем і посипаю зверху білим і чорним кунжутом.
  Втавимо в духовку. Випікати при 180 град. до коричневої скоринки.
   Втавимо в духовку. Випікати при 180 град. до коричневої скоринки. 
  Ось і готові трояндочки!.
   Ось і готові трояндочки!. 
Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт.
Рецепты тортов без выпечки. Творожный торт без выпечки.
Рецепты юлии высоцкойПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Чанахи рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

