Різні види самси
914
інгредієнти:
- Маргарин (вершкове масло) 150 г
- Вода 0.5 скл.
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- М´ясо 300 г
- Сіль
- Зира
- Жовток яєчний 1 шт.
Маргарин пропустити через тертку, перемішати з борошном, додати сіль, воду і замісити трохи м'яке тісто. Накривши рушником, відкласти на 15 хв.
Тісто розділити на маленькі шматочки.
Розкотити качалкою коржики.
Покласти в середину коржика начинку, заліпити як вареник.
В іншому випадку загнути в середину і зробити ковпачок.
Можна по черзі защипати праву сторону і ліву (як коса).
Потім перекласти на деко, змастити жовтком, прикрасити чорнушкою або кунжутом.
Випікати в розігрітій духовці до готовності (40-45 хв).
Для начинки: всі інгредієнти дрібно нарізати, додати сіль, зіру, приправу, перемішати.
Кульки цифри льввкульки
Приготовление канапе для фуршетаКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі