Різні види самси
	
					1036				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Маргарин (вершкове масло) 150 г
 - Вода 0.5 скл.
 - Борошно пшеничне 2 скл.
 - Цибуля ріпчаста 4 шт.
 - М´ясо 300 г
 - Сіль
 - Зира
 - Жовток яєчний 1 шт.
 
 Маргарин пропустити через тертку, перемішати з борошном, додати сіль, воду і замісити трохи м'яке тісто. Накривши рушником, відкласти на 15 хв.
Тісто розділити на маленькі шматочки.
 Розкотити качалкою коржики.
 Покласти в середину коржика начинку, заліпити як вареник.
 В іншому випадку загнути в середину і зробити ковпачок.
Можна по черзі защипати праву сторону і ліву (як коса).
 Потім перекласти на деко, змастити жовтком, прикрасити чорнушкою або кунжутом.
 Випікати в розігрітій духовці до готовності (40-45 хв).
![]()
Для начинки: всі інгредієнти дрібно нарізати, додати сіль, зіру, приправу, перемішати.
Кульки цифри льввкульки
Приготовление канапе для фуршетаКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі