Різні види самси

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
914 Різні види самси
Фото - Різні види самси
інгредієнти:
  • Маргарин (вершкове масло) 150 г
  • Вода 0.5 скл.
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • М´ясо 300 г
  • Сіль
  • Зира
  • Жовток яєчний 1 шт.

Різні види самси інгредієнти Маргарин пропустити через тертку, перемішати з борошном, додати сіль, воду і замісити трохи м'яке тісто. Накривши рушником, відкласти на 15 хв.

Тісто розділити на маленькі шматочки.

Різні види самси Розкотити качалкою коржики.

фото Різні види самси Покласти в середину коржика начинку, заліпити як вареник.

Різні види самси Маргарин В іншому випадку загнути в середину і зробити ковпачок.

Різні види самси ВодаМожна по черзі защипати праву сторону і ліву (як коса).

Різні види самси Борошно пшеничне Потім перекласти на деко, змастити жовтком, прикрасити чорнушкою або кунжутом.

Різні види самси Цибуля ріпчаста Випікати в розігрітій духовці до готовності (40-45 хв).

Різні види самси М'ясо

Для начинки: всі інгредієнти дрібно нарізати, додати сіль, зіру, приправу, перемішати.

Кульки цифри льввкульки

Приготовление канапе для фуршетаКоктейли и домашнее приготовление вин