Рисові пиріжки
983
інгредієнти:
- Рис (варений) 2 скл.
- Яйце 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кріп
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно 4 ст.л.
- Сухарі панірувальні
У відварений рис вбити 2 яйця, додати сіль, мелений чорний перець. Якщо маса рідкувата, додати борошно.
Відварені яйця натерти на крупній тертці. Цибулю подрібнити і обсмажити до золотистого кольору. З'єднати з яйцями, приправити сіллю і перцем. Додати подрібнений кріп.
На мокру долоню викласти ложкою коржик із рису, покласти начинку. Зліпити пиріжок (обидві руки повинні бути мокрими).
Готовий пиріжок обваляти у панірувальних сухарях і смажити на сковорідці з олією з обох сторін.
ТутФедерация легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі