Рисові пиріжки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
932 Рисові пиріжки
Фото - Рисові пиріжки
інгредієнти:
  • Рис (варений) 2 скл.
  • Яйце 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кріп
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Борошно 4 ст.л.
  • Сухарі панірувальні

Рисові пиріжки інгредієнти У відварений рис вбити 2 яйця, додати сіль, мелений чорний перець. Якщо маса рідкувата, додати борошно.

Рисові пиріжки Відварені яйця натерти на крупній тертці. Цибулю подрібнити і обсмажити до золотистого кольору. З'єднати з яйцями, приправити сіллю і перцем. Додати подрібнений кріп.

На мокру долоню викласти ложкою коржик із рису, покласти начинку. Зліпити пиріжок (обидві руки повинні бути мокрими).

фото Рисові пиріжки Готовий пиріжок обваляти у панірувальних сухарях і смажити на сковорідці з олією з обох сторін. 

 

ТутФедерация легкой атлетики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter