Рибник під яєчно-сметанною заливкою

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
814 Рибник під яєчно-сметанною заливкою
Фото - Рибник під яєчно-сметанною заливкою
інгредієнти:
  • Масло вершкове 100 г
  • Сметана 100 г
  • Жовток 1 шт.
  • Борошно 1 скл.
  • Розпушувач 0.5 ч.л.
  • Цукор
  • Риба (скумбрія) 300 г
  • Яйце 5 шт.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець

Рибник під яєчно-сметанною заливкою інгредієнти Тісто.

Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Жовток збити у мисці, в якій замішувати тісто. Додати сіль, цукор і перемішати. До жовтка додати розм'якшене масло, розмішати до однорідної консистенції. Додати сметану і знову добре перемішати. Поступово ввести борошно, замісити тісто і поставити в холодильник на 20 хвилин.

Рибник під яєчно-сметанною заливкою Начинка. 

Філе риби відварити до готовності, разом з яйцем.

фото Рибник під яєчно-сметанною заливкою Тісто дістати з холодильника. Викласти у форму для випічки, в якій буде випікатися пиріг, і сформувати з нього тарілочку з високими бортами.

Рибник під яєчно-сметанною заливкою Масло вершкове Відварену рибу і яйце дрібно покришити в тарілочку з тіста.

Рибник під яєчно-сметанною заливкою Сметана Заливка.

4 яйця збити, додати сметану, рубану зелень, сіль, перець, борошно і добре розмішати.

Рибник під яєчно-сметанною заливкою Жовток Залити яєчно-сметанною заливкою "тарілочку" і поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 200 градусів 40 хвилин.

Рибник під яєчно-сметанною заливкою Борошно Подавати з чаєм.

Рецепты с фото: украинская выпечка рецепты с фото.