Рибник під яєчно-сметанною заливкою
- Масло вершкове 100 г
- Сметана 100 г
- Жовток 1 шт.
- Борошно 1 скл.
- Розпушувач 0.5 ч.л.
- Цукор
- Риба (скумбрія) 300 г
- Яйце 5 шт.
- Зелень
- Сіль
- Перець
Тісто.
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Жовток збити у мисці, в якій замішувати тісто. Додати сіль, цукор і перемішати. До жовтка додати розм'якшене масло, розмішати до однорідної консистенції. Додати сметану і знову добре перемішати. Поступово ввести борошно, замісити тісто і поставити в холодильник на 20 хвилин.
Начинка.
Філе риби відварити до готовності, разом з яйцем.
Тісто дістати з холодильника. Викласти у форму для випічки, в якій буде випікатися пиріг, і сформувати з нього тарілочку з високими бортами.
Відварену рибу і яйце дрібно покришити в тарілочку з тіста.
Заливка.
4 яйця збити, додати сметану, рубану зелень, сіль, перець, борошно і добре розмішати.
Залити яєчно-сметанною заливкою "тарілочку" і поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 200 градусів 40 хвилин.
Подавати з чаєм.
Рецепты с фото: украинская выпечка рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter