Рибні оладки
- Філе риби (телапія) 750 г
- Пластівці вівсяні (швидкого приготування) 6 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Крохмаль 1 ч.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Вершки (молоко) 150 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа (для риби)
- Олія рослинна
Філе помити, обсушити і порізати на маленькі шматочки. Скласти в миску.
Додати до риби збите яйце, вівсяні пластівці, крохмаль, молоко (вершки), борошно, сіль, перець і приправу.
Все добре перемішати.
Ложкою викладати на розігріту з рослинною олією сковороду, обсмажувати до золотистої скоринки з одного боку на сильному вогні, перевернути, закрити кришкою сковороду і смажити щe 3-4 хвилини.
Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
Лучшие блюда для фуршетаСайт хорошего настроения
Рецепт смачного торта в домашнх умовахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua черно Белые картинки фк Спартак
Кулинарные рецепты с фотографиями. торты печенье выпечка http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт майонеза провансаль здесь
Кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter