Равіолі "По-російськи"
- Фарш м´ясний (свинина) 500 г
- Сир твердий 200 г
- Гриби 200 г
- Сіль 1 ч.л.
- Яйце 2 шт.
- Вода (холодна) 2 скл.
- Борошно
- Перець чорний (мелений)
- Цукор 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста
- Лимон
Сир натерти на крупній тертці, додати у фарш, гриби (опеньки, заздалегідь зварені і охолоджені) подрібнити, додати все до фаршу з сиром і перемішати, додати перець чорний мелений, сіль. Начинка готова.
Для тіста: яйця з сіллю (1,5 чайної ложки) і з цукром (1 чайна ложка) збити виделкою. Додати воду і борошно (стільки, скільки буде потрібно для тіста), вимісити тісто.
Потім узяти пельменницю і качалку.
Відрізати шматок тіста, розгорнути, покласти розкатаний пласт тіста на пельменницю, начинити начинкою; розкотити другий пласт, накрити зверху, розкотити качалкою.
Потім зайве тісто прибрати, а равіолі витягнути із пельменниці і викласти на посудину, посипану борошном, прибрати в морозилку.
Поставити воду в каструлі на вогонь, додати сіль, мелений перець, приправу, цибулю, 2 шматочки лимона. Коли вода закипить, укинути равіолі і варити до готовності.
Подавати з бульйоном або без.
Кулинарные рецепты от Tramontina: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт торта киевский.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Блюда В Мультиварке Рецепты: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.
Читать пошаговый фото рецепт торта
Готовим со вкусом: рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Рецепт пирога со шпинатом. Слоеный пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter