Равіолі
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Вода тепла 0.5 скл.
- Сіль
- Гриби опеньки 300 г
- Сир ковбасний 200 г
- Масло вершкове
Яйце збити з теплою водою і сіллю. Борошно просіяти гіркою, зробити поглиблення і влити яєчну суміш. Вимісити гладке однорідне тісто. Тісто накрити і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Приготувати начинку. Гриби обсмажити на вершковому маслі, приправити сіллю і перцем. Сир і гриби збити у блендері.
На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт і розрізати на квадрати. Викласти на них начинку.
Скласти краї квадратів по діагоналі, щоб вийшов трикутник.
Защипати краї трикутника між собою.
Закип'ятити воду, додати сіль і відварити равіолі. Після того, як вони спливуть, варити хвилин п'ять, потім виловити шумівкою і подати.
Самые вкусные первые блюда рецепты с фотоРецепты русской кухни М Сырникова. Около 2000 рецептов
Капуста выращивание - посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Рецепт пампушек с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты с творогом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты домашних тортиков с фото recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter