Пряні кабачкові млинці
754
інгредієнти:
- Кабачок 500 г
- Яйце 1 шт.
- Розпушувач 0.3 ч.л.
- Борошно 150 г
- Кефір (сироватка, ряжанка) 5 ст.л.
- Олія 3 ст.л.
- Куркума 0.3 ч.л.
- Карі 0.3 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
- Кріп 1 пуч.
- Сіль
- Майонез 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Морква 1 шт.
Кабачки помити, очистити і натерти на тертці, гарно посолити, перемішати і залишити хвилин на 10. Після того як кабачки дадуть сік, віджати, злити рідину, додати до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, посолити, якщо потрібно, все змішати. 150-200 мл теплої кип'яченої води розвести тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додати олію в суміш і випікати на гарячій сковороді. Натерти моркву, часник, додати майонез, змастити млинець і згорнути
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Читать пошаговый фото рецепт торта.
Торт с вишней: рецепт торту пяна вишня. Рецепты тортов.
Купить яблоки, цены: салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі