Пряні кабачкові млинці

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
754 Пряні кабачкові млинці
Фото - Пряні кабачкові млинці
інгредієнти:
  • Кабачок 500 г
  • Яйце 1 шт.
  • Розпушувач 0.3 ч.л.
  • Борошно 150 г
  • Кефір (сироватка, ряжанка) 5 ст.л.
  • Олія 3 ст.л.
  • Куркума 0.3 ч.л.
  • Карі 0.3 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
  • Кріп 1 пуч.
  • Сіль
  • Майонез 4 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Морква 1 шт.

Кабачки помити, очистити і натерти на тертці, гарно посолити, перемішати і залишити хвилин на 10. Після того як кабачки дадуть сік, віджати, злити рідину, додати до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, посолити, якщо потрібно, все змішати. 150-200 мл теплої кип'яченої води розвести тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додати олію в суміш і випікати на гарячій сковороді. Натерти моркву, часник, додати майонез, змастити млинець і згорнути

Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Читать пошаговый фото рецепт торта.

Торт с вишней: рецепт торту пяна вишня. Рецепты тортов.

Купить яблоки, цены: салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter