Пози
736
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 500 г
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче 1 шт.
- Вода 0.3 скл.
- Сіль
Замісити тісто, як на пельмені. Підготувати фарш: крупно-мелене м'ясо 500 г (яловичина і трохи свинини для м'якості), одна невелика цибулина (дрібно нарізати) і часник, сіль, перець і трохи води. Тісто розкачати і вирізати великою чашкою кружечки, фарш покласти на коржики і защипати по колу, залишаючи невеликий отвір зверху. Варити у пароварці до готовності, хвилин 30-35.
ТутВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Рецепт вкусного грибного салата. Рецепты самых вкусных салатов и закусок.
Рецепт сырников от юлии высоцкой тут
Готовим со вкусом: фото рецепты новогодних блюд.
Реестр кулинарных сайтов. Кулинарный поединок сайт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі