Пози
- Яловичина 750 г
- Свинина 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сіль 5 г
- Перець чорний
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Яйце 1 шт.
- Кефір 0.5 скл.
- Вода 1 скл.
Тісто. Розмішати у воді із кефіром яйце, додати 1/4 ст. л. солі і борошно. Замісити тісто як на пельмені. Присипати дошку борошном, покласти тісто, накривши його широкою нагрітою на вогні каструлею. Через півгодини скачати жгут, розрізати на шматочки.
Розкачати коржики діаметром близько 7 см. Краї зробити більш тонкими.
Приготувати начинку із м'ясного фаршу. М'ясо подрібнити на м'ясорубці із решіткою для біфштекса (із більш великими отворами). Цибулю дрібно нарізати і додати у фарш. Посолити, поперчити, додати 1 скл. води і добре вимісити.
Виліпити пози, защипати коржик по краю, залишити отвір для виходу пари.
Виліплені пози розмістити на змащеній олією решітці.
Поставити варитися у позницю. Пози варити 20 хвилин на пару.
Подавати гарячими. Можно додати гірчицю.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кекс з яблуками рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
http://recepti.biz.ua рецепты быстрых и легких блюд
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter