Пози

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
921 Пози
Фото - Пози
інгредієнти:
  • Яловичина 750 г
  • Свинина 250 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль 5 г
  • Перець чорний
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Кефір 0.5 скл.
  • Вода 1 скл.

Пози (бууз) інгредієнти Тісто. Розмішати у воді із кефіром яйце, додати 1/4 ст. л. солі і борошно. Замісити тісто як на пельмені. Присипати дошку борошном, покласти тісто, накривши його широкою нагрітою на вогні каструлею. Через півгодини скачати жгут, розрізати на шматочки.

Пози (бууз) Розкачати коржики діаметром близько 7 см. Краї зробити більш тонкими.

фото Пози (бууз) Приготувати начинку із м'ясного фаршу. М'ясо подрібнити на м'ясорубці із решіткою для біфштекса (із більш великими отворами). Цибулю дрібно нарізати і додати у фарш. Посолити, поперчити, додати 1 скл. води і добре вимісити.

Пози (бууз) Яловичина Виліпити пози, защипати коржик по краю, залишити отвір для виходу пари.

Пози (бууз) Свинина Виліплені пози розмістити на змащеній олією решітці.

Пози (бууз) Цибуля ріпчаста Поставити варитися у позницю. Пози варити 20 хвилин на пару.

Пози (бууз) Часник Подавати гарячими. Можно додати гірчицю.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кекс з яблуками рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.

http://recepti.biz.ua рецепты быстрых и легких блюд

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter