Поживні пельмені
- Печінка 400 г
- Печериці 400 г
- Пельмені 600 г
- Сир твердий 300 г
- Сметана 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Петрушка
- Олія рослинна
На 4 горщика. На розігрітій сковороді підсмажити попередньо відбиту і порізану печінку. Додати до печінки нарізану цибулю і обсмажити ще хвилин 5. Потім туди ж 200 г сметани, посолити. Поперчити і тушкувати все хвилин 5. Гриби порізати і обсмажити на олії до напівготовності, додати у гриби два рубаних зубчики часнику. Пельмені відварити в підсоленій воді. У горщик на дно покласти печінку в сметані, потім пельмені, смажені гриби, по столовій ложці сметани і вершкового масла. Зверху посипати тертим сиром, налити по 0,4 склянки води, закрити кришкою і поставити в гарячу духовку на 20 хвилин. При подачі посипати рубаною петрушкоі і дрібно різаним часником.
Поможем выйти замуж в Германию - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Салат с Курицей и авокадоПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
ЗдесьКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter