Полента із сиром
- Борошно кукурудзяне 300 г
- Бринза овеча 70 г
- Петрушка 1 пуч.
- Масло вершкове
- Пармезан
У великій каструлі закип'ятити 1,5 л води, додати сіль. Розмішуючи віночком, поступово всипати борошно.
Варити, постійно розмішуючи дерев'яною ложкою, 25-30 хв.
Роз'ємну форму діаметром 18 см сполоснути холодною водою. Вилити у неї поленту. Дати охолонути.
Роз'ємне коло зняти. Розрізати поленту на 2 "коржа".
Овечу бринзу натерти на крупній тертці. Додати посічену зелень петрушки.
Викласти начинку на перший "корж".
Накрити другим.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Обмазати поленту розм'якшеним вершковим маслом.
Посипати пармезаном.
Помістити поленту у духовку і запікати 25 хв.
Семена Салат Малахитовая шкатулка: салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
Рецепт фасолевого торта фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Торт кукла рецепт с фотоИзготовление тортов на заказ
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter