Південні пиріжки на швидку руку
- Яйце куряче 2 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Борошно 4 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Картопля (пюре) 300 г
Спочатку готуємо тісто. Яйця, воду, сіль перемішуємо з борошном. Тісто має бути тугим. Місимо його хвилин 10, щоб воно було однорідне і не прилипало до рук. Борошно буває різне, тому точно сказати неможливо скільки борошна візьме тісто. Кладемо тісто в пакет і в холод на 20 хвилин.
Робимо начинку: ріжемо цибулю дрібно кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі. Можна і на олії, але так буде смачніше. Додаємо в неї картоплю і розминаємо ложкою до однорідної маси. Остуджуємо начинку.
Тісто скачуємо ковбаскою і ріжемо на невеликі порційні шматочки. Далі умочуємо кожен у борошно, розгортаємо в коржик, начиняємо начинкою, зліплюємо краї і в долоні приплюскуємо, щоб пиріжки були, як можна тонше. Далі обсмажуємо на олії з двох сторін.
Рецепты православной кухни к петрову посту. Рецепты великового поста.
Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год.
Заказать торт на свадьбу: недорогой крем для торта. Крем для торта.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Сайты кулинарных форумов. Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter