Пиріжки зі смаком чебуреків
- Фарш
- Цибуля ріпчаста
- Імбир (корінь)
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Вода (окріп) 300 мл
- Борошно 300 г
- Гірчиця 1 ст.л.
Тісто. Закип'ятити воду. Окріп зняти з вогню і тут же вилити у борошно. Добре вимісити. Тісто має повністю охолонути.
Цибулю дрібно нарізати. Імбир і часник натерти на тертці Зелень дрібно нарізати. Все це додати у фарш. Поперчити. Додати ложку соєвого соусу.
Більш ароматно вийде, якщо спочатку нагріти невелику кількість рослинної олії, спочатку покласти туди дрібно порізаний часник. Трохи залишити, щоб олія увібрала аромат часнику. Потім тертий імбир. Потім цибуля, яку пасерувати до прозорого стану, потім столову ложку борошна. Трохи остудити, змішати із гірчицею і соєвим соусом, потім змішати із фаршем.
Тісто розгорнути у тонкий (1-2 мм завтовшки) шар і викласти фарш.
Згорнути у рулет, защипати.
Нарізати на шматочки 1,5-2 см завтовшки.
Нагріти олію і смажити з двох сторін на середньому вогні.
Полити соєвим соусом перед подачею.
Рецепт пампушек к Украинский борщ. Рецепт Украинского борща с пампушками.
Торты без выпечки рецепты с фотоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Рецепт салата с фетойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Куриная печень рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Официальный сайт Tramontina: кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
Домашний майонез на молоке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter