Пиріжки з лаваша
- Лаваш (тонкий) 3 шт.
- Фарш 300 г
- Сир 200 г
- Огірок (маринований) 3 шт.
- Яйце 2 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Кетчуп
- Молоко 1 скл.
- Сухарі панірувальні
Обсмажити фарш. Можна додати улюблені приправи.
Нарізати сирок і огірок на дрібні кубики.
Зробити просочення для лавашу. Для цього змішати яйця і 3 ст. л. олії.
Взяти один лист лавашу, змастити яєчною сумішшю.
Зверху покласти ще один лист, знову змастити. І зверху третій. Його вже не змащувати. Зверху можна розкачати злегка, тільки дуже обережно, щоб яєчна суміш не почала витікати.
Залишити на 5 хвилин просочуватися.
Нарізати лаваш на прямокутні шматочки, зверху змастити кетчупом, у центр викласти фарш, зверху трохи сиру і огірки.
Загорнути злегка краї і закрити з двох сторін, щоб міцно трималося.
Тепер замочити в молоці з двох сторін по півхвилини.
Відразу обваляти в панірувальних сухарях.
Викласти в змащену форму і в духовку при 200°С на 10 хвилин.
Сирок повинен злегка розплавитися.
Лазанья со шпинатом и фаршемлазанья со шпинатом
Американские салаты рецептыАмериканский стаффордширский терьер
Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда здесь
Читать пошаговый фото рецепт торта. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Рецепт ну очень вкусного салата здесь
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с креветками с фотографиями.
праздничный стол блюда рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter