Пиріжки з грибами і картоплею
- Борошно пшеничне 4 скл.
- Вода гаряча 1.5 скл.
- Горілка 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Опеньки 300 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Борошно розділити на дві частини. Одну частину заварити гарячою водою (скільки візьме). У другу частину додати яйце, горілку, олію, сіль, цукор і воду, що залишилася. З'єднати тісто і добре вимішати. Тісто помістити в поліетиленовий пакет і в холод на час приготування фаршу.
Фарш: відварити картоплю і протерти як на пюре. Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Відварені заморожені опеньки розморозити в мікрохвильовці і подрібнити у блендері. З'єднати всі компоненти і начинка готова. Заправити сіллю і перцем.
Тісто розкачати на два коржі за розміром форми. Один шар тіста покласти на посипану борошном форму і в поглиблення накласти фарш. Зверху покласти другий пласт тіста і акуратно прокатати качалкою. Перевернути форму і пиріжки-напівфабрикати випадуть.
Смажити у фритюрі.
Купить овощные консервы: консервация овощей.
Кулинарные сайтыКулинарные рецепты. Пошаговые рецепты с фото и советами по приготовлению
Салат с лососем, авокадо и апельсиново-кунжутной заправкой. Салат цезарь заправка.
Плов рецепт приготовления видеоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из креветок с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter