Пиріжки з гливою
1145
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Гриби (гливи мариновані) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Тісто листкове дріжджове 1 упак.
Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді. Цибулю ріжемо дрібно.
Гриби теж ріжемо досить дрібно.
Змішуємо обсмажену цибулю, рис і гриби.
Листкове тісто розкочуємо тонко і ріжемо на квадратики. У центр кожного шматочка тіста кладемо начинку і защипуємо в довільному вигляді.
Поилки для домашней птицы: салати з курячим мясом.
Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром: риба смажена фото. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Поможем выйти замуж в Германию - французская кухня рецепты.
Салаты с фетойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.uaэспрессо
Мастер шеф рецепты салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі