Пиріг з лаваша

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1069 Пиріг з лаваша
Пиріг з лаваша
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш - 10 шт
  • Курка (Курячий фарш)
  • Зелень (Будь-яка)
  • Яйце куряче (Соус) - 1 шт
  • Масло вершкове (Соус) - 100 г
  • Каррі (Соус, за смаком)
  • Часник (Соус, за смаком)
  • Сіль (Соус, за смаком)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сметана (+ майонез, 50/50 для соусу)

Пиріг з лаваша інгредієнти Нарізаємо тонко і дрібно зелень, у мене були щавель, петрушка, кінза, зелена цибуля, додала сіль, каррі та часник.

Пиріг з лаваша відварити куряче м´ясо.

фото Пиріг з лаваша Прокрутити через м´ясорубку (велика сітка), після прокрутила 1 головку цибулі. Смажимо спочатку цибулю, після курячий фарш.

Пиріг з лаваша Лаваш Робимо соус: сметана + майонез (50х50), 1 яйце, добре перемішати.

Пиріг з лаваша Курка Розтопити масло.

Пиріг з лаваша Зелень починаємо збирати пиріг.

Пиріг з лаваша Яйце куряче Форму знизу змастити вершковим маслом, накрити лавашем, мажемо маслом, соусом, кладемо зелень.

Пиріг з лаваша Масло вершкове Кладемо знову обмазаний маслом лаваш, на зелень мажемо соус.

Пиріг з лаваша Каррі Кладемо зелень, і так по черзі. Три шари із зеленню, в середині курячий фарш, знову 3 шари зелені. Принцип такий. Але у мене було зелені тільки на 2 шари, тому зробила знизу один (із зеленню), 2 з фаршем.

Пиріг з лаваша Часник Заключні шару 2 лаваша змастити маслом.

Пиріг з лаваша Сіль  І залишок соусу розподілити. Як завжди, улюблений барбарис, насіння обсипала зверху. Кладемо в духовку на 15-20хв. до почервоніння скоринки. Зверху прикрасила сирним сиром "Almette" і помідорами. Смачного!.

Рецепты ягненок к пасхе. Рецепт творожной пасхи.

Купить Печенье - печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.

Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт торт медовик мишка. Торт медовый рыжик медовик.

Рецепты заварного кремаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter