Пиріг «Передчуття весни»

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1122 Пиріг «Передчуття весни»
Пиріг «Передчуття весни»
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне - 4 скл.
  • Вода (кімнатної температури)
  • Сир - 350 г
  • Цибуля зелена - 1 пуч. 
  •  Петрушка - 1 пуч. 
  •  Кріп - 1 пуч. 
  • Кефір - 1 скл.
  • Яйце - 1 шт
  • Сир - 150 г
  • Сіль (за смаком)

Пиріг «Передчуття весни» інгредієнти  У борошно додати сіль і по потроху доливати воду кімнатної температури, поки тісто не стане еластичним. Підсипаючи борошно довести тісто до стану пельменного. Розділити на рівні шматки. Скачати кожну частину в кулю. Потім кожну кульку розкачати в тоненький шар. .

Пиріг «Передчуття весни» Потім на сухій сковороді коржі обсмажити до золотавих пупирков з обох сторін.

фото Пиріг «Передчуття весни» Зелену цибулю, петрушку і кріп дрібно нарізати.

Пиріг «Передчуття весни» Борошно пшеничне У миску з сиром додати яйце, кефір, зелень, сіль і ретельно розтерти до однорідної маси.

Пиріг «Передчуття весни» Вода На дно форми, змащену маслом, покласти лаваш.

Пиріг «Передчуття весни» Сир Зверху полити сирною масою і рівномірно розрівняти по поверхні. Потім знову лаваш, а потім сирна маса і так далі, поки не закінчаться всі шари.

Пиріг «Передчуття весни» Цибуля зелена Сир натерти на тертці.

Пиріг «Передчуття весни» Петрушка І посипати ним зверху пиріг.

Пиріг «Передчуття весни» Кріп Запікати в гарячій духовці при температурі 220 градусів 15-20 хвилин, поки сир не зарум´яниться.

Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет

Вкусные рецепты салата с Курицей - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.

Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт: Борщ: украинская кухня.

Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы