Пиріг «Передчуття весни»
- Інгредієнти:
- Борошно пшеничне - 4 скл.
- Вода (кімнатної температури)
- Сир - 350 г
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Петрушка - 1 пуч.
- Кріп - 1 пуч.
- Кефір - 1 скл.
- Яйце - 1 шт
- Сир - 150 г
- Сіль (за смаком)
У борошно додати сіль і по потроху доливати воду кімнатної температури, поки тісто не стане еластичним. Підсипаючи борошно довести тісто до стану пельменного. Розділити на рівні шматки. Скачати кожну частину в кулю. Потім кожну кульку розкачати в тоненький шар. .
Потім на сухій сковороді коржі обсмажити до золотавих пупирков з обох сторін.
Зелену цибулю, петрушку і кріп дрібно нарізати.
У миску з сиром додати яйце, кефір, зелень, сіль і ретельно розтерти до однорідної маси.
На дно форми, змащену маслом, покласти лаваш.
Зверху полити сирною масою і рівномірно розрівняти по поверхні. Потім знову лаваш, а потім сирна маса і так далі, поки не закінчаться всі шари.
Сир натерти на тертці.
І посипати ним зверху пиріг.
Запікати в гарячій духовці при температурі 220 градусів 15-20 хвилин, поки сир не зарум´яниться.
Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет
Вкусные рецепты салата с Курицей - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт: Борщ: украинская кухня.
Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter