Пиріг лаваш з яблуками
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий) - 1,5 шт
- Яблука (солодкі) - 700 г
- Курага - 150 г
- Яйця - 3 шт
- Крупа манна - 2 ст. л.
- Цукор - 6 ст. л.
- Кориця - 1 ст. л.
- Ванільний цукор - 0,5 ч. л.
- Масло (для змащування)
Форму для випічки змастити добре вершковим маслом (можна маргарином). Дно форми присипати манною крупою (1 ст. л. ). Розстелити лаваш.
Викладемо яблука, курагу (її я вимочувала в гарячій воді протягом 40 хв. ).
Присипати начинку корицею.
Залити збитими яйцями (2 шт. ) Яйця я збивала з 1 ст. л. манки і з цукром.
Закриваємо начинку краями лаваша. Середину - половинкою другий лаваша. Верх змастити збитим яйцем. Форму з пирогом я прикрила фольгою.
Поставити пиріг в розігріту духовку (200 град. ) На 20 хвилин. Потім його вийняти, зняти фольгу, помістити знову в вимкнену духовку хвилин на 5.
Верх пирога змастити вершковим маслом і закрити рушником хвилин на 10.
Лаваш вийшов трохи схожим за смаком на листкове тісто. Начинка солодка, смачна, з приємним запахом кориці і ванілі.
Простые рецепты: рецепты без выпечки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua картинки футбольный клуб Спартак Москва
Салат с Курицей и сыром и грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Легкие блюда из фаршаБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
рецепты салаты из коктейля морепродуктов
Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter