Пиріг із м'ясом, картоплею та яйцем

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
771 Пиріг із м'ясом, картоплею та яйцем
Фото - Пиріг із м'ясом, картоплею та яйцем
інгредієнти:
  • Свинина 700 г
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кефір 1 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода 1 ч.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Маргарин 150 г
  • Борошно пшеничне 5 скл.

Пиріг з м'ясом, картоплею та яйцем інгредієнти

Пиріг з м'ясом, картоплею та яйцем

фото Пиріг з м'ясом, картоплею та яйцем

Тісто.

Борошно (3,5 склянки) і маргарин змішати, розтерти у крихту.

Яйця збити із сіллю.

У кефірі погасити соду.

У суміш борошна і маргарину додати збиті яйця і кефір. Тісто має бути м'яким. При необхідності додати борошна (десь 1,5 склянки).

Готове тісто поділити на 2 нерівних шматочка і відправити в холодильник на кілька хвилин.

М'ясо промити, розрізати на дрібні шматочки.

Картоплю порізати тонкими кружечками.

Цибулю - півкільцями.

Дістати тісто.

Розкачати нижній шар. На нього укласти шарами.

Шар картоплі, посолити, шар цибулі, м'ясо, посолити, шар яєць, шар картоплі.

Розкачати другий пласт тіста (значно більше) і накрити ним пиріг, підгинаючи краї під низ першого шару. Зробити "паровідвод" зверху.

Можна змастити пиріг перед відправкою у духовку одним яйцем.

Прикрасити пиріг зверху залишками тіста.

Поставити у розігріту до 180-200 градусів на 1 годину.

Вийняти з духовки, чим-небудь накрити і залишити так хвилин на 10-15.

Вкусные рецепты с фото - сирник рецепти фото.