Пиріг із м'ясом, картоплею та яйцем
- Свинина 700 г
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кефір 1 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Сода 1 ч.л.
- Яйце 2 шт.
- Маргарин 150 г
- Борошно пшеничне 5 скл.
Тісто.
Борошно (3,5 склянки) і маргарин змішати, розтерти у крихту.
Яйця збити із сіллю.
У кефірі погасити соду.
У суміш борошна і маргарину додати збиті яйця і кефір. Тісто має бути м'яким. При необхідності додати борошна (десь 1,5 склянки).
Готове тісто поділити на 2 нерівних шматочка і відправити в холодильник на кілька хвилин.
М'ясо промити, розрізати на дрібні шматочки.
Картоплю порізати тонкими кружечками.
Цибулю - півкільцями.
Дістати тісто.
Розкачати нижній шар. На нього укласти шарами.
Шар картоплі, посолити, шар цибулі, м'ясо, посолити, шар яєць, шар картоплі.
Розкачати другий пласт тіста (значно більше) і накрити ним пиріг, підгинаючи краї під низ першого шару. Зробити "паровідвод" зверху.
Можна змастити пиріг перед відправкою у духовку одним яйцем.
Прикрасити пиріг зверху залишками тіста.
Поставити у розігріту до 180-200 градусів на 1 годину.
Вийняти з духовки, чим-небудь накрити і залишити так хвилин на 10-15.
Вкусные рецепты с фото - сирник рецепти фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter