Пельмені, запечені з грибами в соусі
- Пельмені 500 г
- Сметана (35%) 250 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Мед 1.5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби
- Горошок (зелений, консервований)
- Сіль
- Перець (чорний мелений)
Цибулю розрізати на 4 частини і тонко нашаткувати. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати гриби - буквально жменю. Обсмажити разом із цибулею хвилин 5 з додаванням невеликої кількості вершкового масла.
Пельмені відварити в киплячій воді до напівготовності.
Викласти пельмені у форму для запікання або будь-яку вогнетривку посудину. Додати туди ж обсмажені цибулю і гриби. Перемішати.
Зверху викласти зелений горошок.
Залити соусом: сметану змішати з медом, гірчицею, додати небагато теплої кип'яченої води, щоб соус був не дуже густим, і залити пельмені.
Запікати 15 хвилин. При бажанні можна посипати зеленню і сиром.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Сырно - куриный рулет тут
Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
CAKE-BAR - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Вкусные и быстрые рецепты салатов http://recepti.biz.ua
Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.
Рецепт для приготовления шугаринг: фото рецепты новогодних блюд.
Рецепты индийской кухниРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салаты из яблокПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter