Пельмені, запечені з грибами в соусі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
989 Пельмені, запечені з грибами в соусі
Фото - Пельмені, запечені з грибами в соусі
інгредієнти:
  • Пельмені 500 г
  • Сметана (35%) 250 г
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Мед 1.5 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гриби
  • Горошок (зелений, консервований)
  • Сіль
  • Перець (чорний мелений)

Пельмені, запечені з грібамівлюбімом соусі «Вишукані» інгредієнти Цибулю розрізати на 4 частини і тонко нашаткувати. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати гриби - буквально жменю. Обсмажити разом із цибулею хвилин 5 з додаванням невеликої кількості вершкового масла.

Пельмені, запечені з грібамівлюбімом соусі «Вишукані» Пельмені відварити в киплячій воді до напівготовності.

фото Пельмені, запечені з грібамівлюбімом соусі «Вишукані» Викласти пельмені у форму для запікання або будь-яку вогнетривку посудину. Додати туди ж обсмажені цибулю і гриби. Перемішати.

Пельмені, запечені з грібамівлюбімом соусі «Вишукані» Пельмені Зверху викласти зелений горошок.

Пельмені, запечені з грібамівлюбімом соусі «Вишукані» Сметана Залити соусом: сметану змішати з медом, гірчицею, додати небагато теплої кип'яченої води, щоб соус був не дуже густим, і залити пельмені.

Пельмені, запечені з грібамівлюбімом соусі «Вишукані» Гірчиця Запікати 15 хвилин. При бажанні можна посипати зеленню і сиром.

 

 

http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Сырно - куриный рулет тут

Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

CAKE-BAR - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.

Вкусные и быстрые рецепты салатов http://recepti.biz.ua

Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой. Едим дома рецепты Юлии Высоцкой.

Рецепт для приготовления шугаринг: фото рецепты новогодних блюд.

Рецепты индийской кухниРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Салаты из яблокПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter