Пельмені, запечeні в духовці під соусом
742
інгредієнти:
- Пельмені
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметанa 200 г
- Майонез
- Кетчуп 3 ст.л.
- Сир 150 г
- Спеції (сіль, перець, зелень, перець Кайєн)
Відварити пельмені до напівготовності у підсоленій воді.
Вийняти їх і перекласти у форму.
У мисці змішати сметану, майонез, спеції і кетчуп.
Дрібно порізати цибулину і додати в сметанну суміш.
Влити у суміш півчашки бульйону і перемішати.
Залити цією сумішшю пельмені у формі.
Присипати зверху тертим сиром і відправити в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20 хвилин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты новогодних блюд фотоОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Настоящий суп харчо с фото: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Польская кухня рецепты с фото пошаговоИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі