Пельмені заморські
- Борошно 300 г
- Вода (сік) 125 мл
- Яйце 2 шт.
- Риба 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
Філе лосося і цибулю пропустити через м'ясорубку. У фарш додати сіль і перець, приправу "До риби". Ретельно перемішати.
Зробити фреш. Розлити його по мисках, додати яйця. Для "зелених" пельменів слід подрібнити шпинат. Можна замінити подрібненим кропом (в тісто додати трохи води).
Додати борошно і замісити тісто (тісто з моркв'яним соком).
Тісто слід розкачати. Зліпити пельмені.
Варити пельмені близько 10 хвилин. У готові пельмені додати вершкове масло або сметану. Трохи поперчити.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Срочное фото. Срочная полиграфия: кулинария с пошаговыми фотографиями. Книга кулинарных рецептов.
Рецепты на праздничный стол: семга запеченная с картофелем в духовке. Картофельные рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
recepti.biz.ua мимоза салат рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter