Пельмені з креветками
- Водa 0.5 скл.
- Борошно (біле, вищого ґатунку) 2 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Креветки (очищені) 300 г
- Капуста китайська 400 г
- Перець чорний (мелений, суміш перців)
- Соєвий соус
Тісто. У миску налити воду, додати сіль, трохи збити віночком і почати поступово додавати борошно. Перемішати віночком, як він перестає справлятися, перекласти тісто на стіл і продовжити місити руками. Борошна може знадобитися трохи більше, тісто треба вимісити до гладкого, еластичного крутого тіста, яке не буде липнути до рук. Покласти тісто у миску, присипану борошном, прикрити рушником, і нехай відпочиває, на час приготування начинки.
Начинка. Поставити закипати воду у двох каструльках. Китайську капусту крупно нарізати.
В одній із каструль воду підсолити і проварити в ній капусту протягом 1 хвилини, відкинути на дуршлак і остудити капусту під холодною проточною водою. Віджати її гарно.
Нарізати дуже дрібно.
Креветки укинути в киплячу підсолену воду у другу каструлю. Якщо вони очищені варено-морожені, то їх тільки розморозити, тобто довести до кипіння, прокип'ятити секунд 30, злити і охолодити під холодною водою. І теж дуже дрібно нарізати.
Змішати креветки і китайську капусту, поперчити, посолити соєвим соусом.
Від тіста відрізати шматочки і на присипаним борошном столі тонко розкачати качалкою. Вирізати невеликі кружечки формочкою або чаркою. На кожен кружечок покласти начинку. І сформувати пельмені.
Відварити, опускаючи в киплячу підсолену воду, 10 хвилин після того, як спливуть. У воду можна додати лавровий лист і чорний перець горошком.
Подавати з соєвим соусом, із пісним маргарином або з олією чи сметаною. Посипати свіжомеленим перцем.
Готовим со вкусом: американские салаты рецепты.
Рецепты мясных салатов с ветчиной. Рецепты мясные салаты.
Салаты с брокколиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
www.recepti.biz.uaРецепты блюд. Статьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет
детские кулинарные рецепты с фотографиями
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
ТутРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter